teşekkür ederim mesajınız için hocam jannah temasını aldım bende onda da sorun var aslında sorun mu onu da bilmiyorum herhangi bir ayarı tema üzerinde onayladıığım kaydettiğim zaman hemen tepki vermiyor site ama sayfa düzenleme yaparken her yaptığım uygulamayı laps diye anında sonucunu gösteriyor olması gerektiği gibi ilk defa lisanslı tema aldım iyi ki de almışım jannahı şahsen çok beğendim gerek demolarını gerekse özellikleri süper özellikle de sayfa yönetimi çok hoşuma gitti rastgele keşfettim onu da blok ekle çıkar falan çok basit çok kolay sahifanın tasarımına aşık oldum resmen onu da almayı planlıyorum en yakın zamanda inşallah oyun scripti aramaktayım oyun scripti gider mi sahifaya veyahut alışveriş sitesi uyarlanabilir mi teşekkürler
sahifa genelde haber site türü içerikler için uygundur, ben yemek sitesinde kullanıyorum, ama bunun, tema olarak 6 şekle girebiliyor mutlaka istediğin içerik türüne uyarlayabiliyorsunuz,
https://preview.themeforest.net/item...598.1579702878 burdan inceleyebilirsiniz menü kısmı özellikleri gösterir.