Bedir_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede peugeot var ben 9 yıl 110Km değiştirdim. Bir sıkıntı olmadı.

Tiriger kopması motora çok büyük zarar verir. Siz çok ucuz kurtulmuşsunuz. Motor yenilemeye kadarda gidebiliyor.
Ustalarda riske atmayın diye ortalama 80Km değiştirin diyor.
Hocam esasında servise kızgınlığım ana nedeni de bu. Bu kadar önemli bir parça nasıl değiştirilmez diye. Ama değişim.konusunda araştırdığımda göre pek çok farklı bilgi var. Resmi bir durum yok. Sizin gönderdiğiniz resimdeki bilgiye dayanarak sorumluluktan kurtuluyorlar böylece. 10yil da bir bu lastik değişiyor ise, tekerleğin lastiğine raf ömrü 10yil vermiyorlar. İkisi her ne kadar aynı şeyden yapılmıyor olsa da anlatmak istediğim 10 yılda ister istemez fena halde yıpranır bu lastik. Kaldıki YouTube da izlediğim ustalar olsun, sanayideki ustalar olsun 5 yılı geçirmeyin diyorlar. Hayırlısı diyelim. Biz yine ucuz atlatmisiz. Umarım başkasının başına gelmez.

Bedir_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede peugeot var ben 9 yıl 110Km değiştirdim. Bir sıkıntı olmadı.

Tiriger kopması motora çok büyük zarar verir. Siz çok ucuz kurtulmuşsunuz. Motor yenilemeye kadarda gidebiliyor.
Ustalarda riske atmayın diye ortalama 80Km değiştirin diyor.

Gözünüzden kaçmış galiba kayıslı olan sistemler için böyle :https://i.hizliresim.com/LDdcBx.jpg
İsaretlediginiz kısmı farkettim şuan hocam. Sanırım yapacak pek bişey yok şu durumda.