Araçtan araca değişir, zincir mi kayış mı olduğuna göre değişir, kullanıma göre % - 10k km değişir vb.
Marka model verirseniz söyleyebiliriz.
2012 model 71bin km de ,trigeri kayış, zincir değil. Benzinli. 46bin, 56bin,66bin ve daha öncede çoğu bakımlarını Peugeot yetkili servisinde yaptirdim.
Evrakları duruyorsa yazar hocam 5 yıl 80-100k falan diye ama bence her 4 bakımda bir triger, kayış, rulman, buji, kablosu, bobin, yakıt filtresi gibi aksamları değişmek lazım.
Kitapçığı duruyor hocam. Ama şuan şehir dışındayım. Zaten şehir dışında oldygum sırada oldu konuda. Ama internetten araştırdığımda göre 4yil yada 60bin de değişmeli diyor. Tamir yaptirdigim usta da 60bin yada 4 yıl dedi. Ama Peugeot servisi a önce aradı 10yilda yada 120bin km de değişmeli diyor. Arada uçurum var resmen.
Zincire bile o ömür biçilmiyor kayışa 10 yıl mı demişler. Farklı birine servisi aratıp triger değişimi yapmak istediğinizi söyleyin, siz kaç km veya yılda bir değişim öneriyorsunuz diye ekleyip bilgi edinin
Arayan bayana bende o şekilde dedim. 10yil nedir diye. Zincir değil biliyorsunuz degilmi triger dedim. Bir sn dedi, sonrasında aracınızın bilgilerine bakıyorum 10yil yada 120bin km yazıyor ,yipratmissiniz muhtemelen sizden kaynaklı demeye getirdi. Ben zaten bir şey beklemiyordum servisten. Ama bu yanıtta sorma tüketici haklarına gitmeye karar verdim. Bişey çıkar çıkmaz ,ama ugrasicam.
maksimum 5 yıl veya 120.000km diye biliyorum. Ustanın kauçuk özelliğini kaybedip kaybetmediğini kontrol etmesi gerekir, zaten çatlamaya veya sertleşmeye başlıyor.
Büyük Geçmiş olsun. motor zarar görmemiştir umarım.
Ben kendi aracımda triger zinciri uzaması yüzünden ses yaptığı için değiştirmiştim. Zincir için dedikleri 120.000 kmdi, kauçuk için tam emin değilim yanıltıcı olmasın
Motorda bir sıkıntı görünmüyor şuan hocam. Eskisi gibi çalışıyor şükür. Arızayı verince hemen sağa çekip çekici çağırdım. Yormadim motoru. Yoksa daha kötü sonuçlar olabiliyormuş.