Evet o dönemler tezgah kurulup ne çekilişler yapılıyor iphone lar tabletler hak eden üyelere değilde yönetime çıkartılıyordu, o dönemler R10 üzerinde iyi satış yapan üyeler tespit edilip
keyfi ban atılıp ekmeğiyle oynanıp para karşılığı ne banlar açılıyordu. Moderatorlere nasil? diye sormaya korkuyordu insanlar her konuda süresiz ban atılıyordu.. doğru çok zaman geçti
Bu forumda herkes ben coşkunla konuşuyorum diyor da benim gerçek hayatta sürekli görüştüğüm sadece 5-6 insan var. Onlar haricinde kimseyle samimiyetim yok. selamını alıp aleyküm selam yazdığımız herkes samimiymiş gibi anlatıyor sanırım..
Herkes kendi davasında haklı. Konuyu açan da ben haklıyım diyor karşı taraf ta ben haklıyım diyor hep haksız hiç olaylarla alakası olmayan yönetim oluyor.. Böyle olduğunda hemen kuruyorsunuz kafanızda acaba arkadaşları mi ? acaba yakınları mi ? Moderatorler emin olun benden çekindikleri için asla arkadaşlarının konularına bakamazlar! asla arkadaşlarını koruyacak kararlar alamazlar! ben üyelere değil yetkililere karşı sert davranırım benim görevim de bu.
Ayrıca kendi tanıdığım bir kişi yanlış yaparsa üyeliğini kökünden silerim. kendi öz kuzenime dahi davetiye vermedim, üyeliği manuel doğrulama ile açtığımız zaman kendisi başvurmuş talepleri inceleyen moderatör kim olduğunu bilmeden onaylamış bende şans gele görmüştüm. Bu konuları geçin artık..
Aynı problemi geçen sene
burtinetle yaşamıştım, aldığım hizmetten memnun değildim ne iade alabildim ne destek, sonrasında forumda konu açınca anında silindi ve yanlış hatırlamıyorsam banlanmıştım, sonuç olarak ne doğru düzgün hizmet alabildim ne de paramı geri alabildim son olarakta verdiğim pozitif tradeyi sildiremedim.