EMSAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Volkan hocam merhaba, normalde bu kategoriye artık yazmıyorum seni görünce yazmak istedim.

- Spam yapanlar arasında aynı kategoriye sahip olan rakiplerin şikayeti üzerine hesabın gitmiş olabilir,
- Aynı bilgisayardan daha önce spam işlem yapmışsan ip adresi değiştirsende tarayıcı bilgilerine göre yakalamış olabilir,
- Sub domainlere karşı pinterest yapay zeka direkt ban sebebi yaratıyor olabilir,
- Son olarak kıllandığım nokta ise "Mimlenmiş bir sunucunun ip adresi ise" ban sebebi yaratmış olabilir,
- Üst üste pin atımı gerçekleştirmişsen ve yukarılardan biri tetikliyor ise ban yemiş olabilirsin.

Tavsiyem, pinterestte pek tercih edilmeyen tema seçebilir, sub domain yerine ana domain kullanabilir, bilgisayardaki tüm çerezlerini temizlemeli(Ccleaner) veya format atabilir, şuana kadar o pc de kullanmadığın bir tarayıcı kullanabilir, son olarak üst üste atmak yerine pinterestin "İçerik Zamanlama" avantajını kullanarak pin attırabilirsin.
Merhaba dostum, teşekkürler yazdığın için
Şikayet olmaz herhalde 15 pin var çok yeni daha.
Bu pc den spam yapmıyorum ki zaten spam sitem yok, daha önceleri 2-3 tane spam site açmıştım o kadar.
Sub domain mecbur yapıyoruz, adsense onay sıkıntısı var.
5 pin attım hesaba, konu ekledikten sonra resimleri pinledim.
Bir de mozillanın portable sürümünü kullanıyorum.
Bu pc de 5-6 tane hesap açık şu an, eski hesaplar. Onlara arada pinleme yapıyorum, onlar shadow yemiyor mesela.
Hiç kullanmadığım bir pc var, ordan açıyorum o da shadow yiyor.

İletişim kurmayı denicem, olmadı farklı yöntemler denerim bakalım.
Sen napıyorsun bu arada pinterest devam mı

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işlemleri her zaman algoritmalar yapar. kimse eliyle tutup size ban atmaz. haliyle yeni bi algoritma oluşturmuş olabilirler. bana göre banlanmanıza sebep olan algoritma mantığı şu olabilir.

1. kullanıcı yeni mi kayıt oldu? evet se 3 e git hayır sa 5 e > evet

3. spamın aktif yapıldığı ip ye sahip mi? (tr, hint, vietnam, rus vs) evet se 5 e git hayırsa 6 ya > evet

5. pinterestin aktif kullanıcısı olarak mı işlem yapıyor(pin aratmaları, incelemeleri, yorum yazmalar, repin yapma, pano takip etme, kullanıcı takip etme, pinler üzerinden sitelere erişim vs etkileşim yaptıran her şey) yoksa kayıt olduğu andan itibaren direkt pin yükleyip link vermeye mi başladı? evet se 8 e hayırsa 9 a git > evet

8. websitesini onaylamış mı? > evet se 5 e git hayır sa 10 a. > hayır

10. sitesine erişen kullanıcılar sitede vakit geçiriyor mu yoksa hemen çıkıyor mu, site beğeniliyor mu? vakit geçiriliyor, beğeniliyorsa 5 e git, hemen çıkıyorlar, dislike atıyorlar ise 11 e git > hemen çıkıyor, dislike atıyorlar.

11. hesabı banla.

bu sadece öylesine uydurduğum bi algoritma. ama banlanmanıza sebep olan temel husus bu tarz bi yapı. kısacası, temiz ip den temiz bi şekilde oluşturulmuş bi hesabınız varsa o hesabı hem iş hem de pinterest kullanıcısı gibi kullanmak daha iyi. pinteresttee gezin, telefonunuza uygulamasını kurun oradan da dolaşın, rich pin, web onayı aktifleştirin. repinler yapın vs vs. tüm bunları yapmıyor sadece pinleme yapıp geçiyorsanız algoritmanın ban atmış olması muhtemel.
O zaman kayıt olup 1 hafta vs. beklemek + kazandırabilir.
Tr yerine alman iple açılabilir.
Telefondan açmak daha mantıklı vs. vs.

Deneye deneye bulacaz o zaman yöntemi.

Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest ile ugrasan biri degilim. 5-6 ay once bir hesap acmistim. Aylik 300-500K gosterim alan bir hesabim var, o kadar.

Gecenlerde yeni projem icin sosyal medya hesaplari olustururken pinterest icin de olusturmak istedim. Hesabi olusturdum bir tane pin attim manuel, hooop direkt spamdan ban yedi hesap. Pinterest'e ulasip bir yanlislik olup olmadigini sorum, cunku spam yapilmadi sadece bir link paylastim. Ardindan hesabin banini kaldirdilar.

Pinterest'e ulasip sorunun ne oldugunu sormanizdan fayda var. Yanlislik var ise duzelteceklerdir mutlaka.
Pinterestle nasıl iletişim kurabiliriz?
edit: buldum