dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk kez kullandığım domain. Fotoğraf sitesi normalde ana domain. Ben sub açtım almanca foto sitesi.
Sitede komik resimler, kedi ve köpek resimleri, uzay fotoğrafları var. Resimlerde telif haksız resimlerdi.
Günde 5 tane pin attım. Türk iple açılan hesaplar banlanıyor mu bilmiyorum. 4-5 tane eski hesabım var, onlara birşey yapılmıyor mesela.
Modemi resetleyip açıyorum hesabı, direk business hesap açıyorum. Yer olarak almanya, dil türkçe seçmiştim. Almanya seçmemin sebebi de almanlara görünsün diye içerikler, yoksa türkiye mi seçmem lazım, ordan da ban yemiş olabilirim belki. Almanya seçip türk iple girdiğim için olabilir mi.
Volkan hocam merhaba, normalde bu kategoriye artık yazmıyorum seni görünce yazmak istedim.

- Spam yapanlar arasında aynı kategoriye sahip olan rakiplerin şikayeti üzerine hesabın gitmiş olabilir,
- Aynı bilgisayardan daha önce spam işlem yapmışsan ip adresi değiştirsende tarayıcı bilgilerine göre yakalamış olabilir,
- Sub domainlere karşı pinterest yapay zeka direkt ban sebebi yaratıyor olabilir,
- Son olarak kıllandığım nokta ise "Mimlenmiş bir sunucunun ip adresi ise" ban sebebi yaratmış olabilir,
- Üst üste pin atımı gerçekleştirmişsen ve yukarılardan biri tetikliyor ise ban yemiş olabilirsin.

Tavsiyem, pinterestte pek tercih edilmeyen tema seçebilir, sub domain yerine ana domain kullanabilir, bilgisayardaki tüm çerezlerini temizlemeli(Ccleaner) veya format atabilir, şuana kadar o pc de kullanmadığın bir tarayıcı kullanabilir, son olarak üst üste atmak yerine pinterestin "İçerik Zamanlama" avantajını kullanarak pin attırabilirsin.