karagecili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medyanın en aktif olduğu saati 21 olarak düşünüyorum. Instagram postlarımı 19 ve 21 ağırlıklı paylaşıyorum.Youtube'da da aynı saatlerde aktifliğin olduğunu düşünüyorum.
sellimenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah paylaşayım az izlensin aktifleşince çoğalır gibi bir mekanizma yok. Paylaştığın ilk 2-3 saatte iyi etkileşim almazsa sonrasında adam senin takipçin olsa bile daha düşük bir yüzde ile gösteriyor videonu. Bu sebeple aktif saatte paylaşmak önemli. Yani ilk 2 saatte aynı video 200 izlensin bir de 20K izlensin, toplam izlenme totalde fark yaratır.
Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfaya göre değişiyor sanırım? vidIQ da en uygun saatleri 12:00 - 15:00 - 21:00 olarak gösteriyor. Açıkçası bu saatlerle diğer saatler arasında pek bir fark göremiyorum. Sanırım biraz da kendimiz gibi düşünmeliyiz. Mesela biz ne zaman oyun videosu izliyoruz? Ben öğlen saatlerinde ya da akşam saatlerinde yemek sonrası filan izliyorum. Sabahın 6sı filan açayım da oyun videosu bakayım demem açıkçası. Muhtemelen Türkiye'de yaşayan çoğu insan da öyle düşünüyordur.
TomJones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senden büyük oyun kanalları genelde akşam paylaşır. O yüzden o saatlerde paylaşma. Genelde pazartesi, salı ve çarşamba paylaş. Saat 18'de, en geç 19'da mutlaka paylaş
Çok teşekkür ediyorum. Dediklerinizi uygulayacağım saat 19:00 da atacağım videoları sonrasında 20:00 a doğru gececeğim