Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temiz Başka bir bilgisayardan başka bir internetten hesap açın sonra pin yapın hocam. Olmazsa tekrar söyleyin başka şeyler önereyim. (domain sıkıntı var mı ona bakın ilk önce sıkıntı yoksa dediğimi yapın.)

Ek:
Ayrıca çalıştığınız sektörde önemli.Örneğin sağlık sektörüyse ki pinterest bu sektörde çok katı (sonuçta sağlık olduğu için)burada kapanmalar çok fazladır.Aynı şekilde diy sektörüde
Hocam ilk kez kullandığım domain. Fotoğraf sitesi normalde ana domain. Ben sub açtım almanca foto sitesi.
Sitede komik resimler, kedi ve köpek resimleri, uzay fotoğrafları var. Resimlerde telif haksız resimlerdi.
Günde 5 tane pin attım. Türk iple açılan hesaplar banlanıyor mu bilmiyorum. 4-5 tane eski hesabım var, onlara birşey yapılmıyor mesela.
Modemi resetleyip açıyorum hesabı, direk business hesap açıyorum. Yer olarak almanya, dil türkçe seçmiştim. Almanya seçmemin sebebi de almanlara görünsün diye içerikler, yoksa türkiye mi seçmem lazım, ordan da ban yemiş olabilirim belki. Almanya seçip türk iple girdiğim için olabilir mi.