TamBirMehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yorumlardan birisini atan da benim, cevap vereyim.

Evet burası aile gibi bir platform olabilir fakat günde sayısız kişi foruma giriyor, yani sonuçta burası 5-10 kişinin girdiği yer değil. Bazılarına anlatabilirsin, bak kardeşim böyle böyle diye ama kaç kişiye daha anlatabilirsin ? Sosyal medyada da durum bu gerçek hayatta da. Kişi nerede yaşadığını çok iyi biliyor. Dışarıya bikiniyle de çıkabilir buna kimse karışamaz ama kaç kişinin bakacağını, kaç kişinin laf edeceğini kestirebilir. Eğer bu durumdan şikayetçi ise de eylemi yapmaya devam etmesi mantıksız olur.
agumba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle bir mantık var mı?
Yani kadınlar yaşamasına kadar gider neredeyse. Eminim o anlamda söylemedin ama bu şekilde de doğru olmuyor gibi.
Olaya hep öncelik kadın olarak bakılıyor ülkemizde. Erkek adam her şeyi yapar ama kadın dediğin dikkat edecek gibi bakış açısı biraz çağ dışı vallahi kimse kusura bakmasın.

Herkese saygılar, iyi çalışmalar.
üstte yazdığım mesajı lütfen okuyun.

Ülkemizde ayak bileğine bile tahrik olacak bir çok insan dolu. Nasıl bir toplum içerisinde yaşadığımıza haberlere bakarak daha iyi öğrenedebilirsiniz. Empati yapalım sexist bir şekilde düşünmeden. Ben erkeğim, kendi şahsi profil fotoğrafımı koyuyorum ve forumdan bir kaç kadın bana yazıyor. ben konu açıyorum bana şöyle oluyor böyle oluyor. Aynı düşünceye sahip olur muydunuz ? Duyar kasmanın anlamı yok, kadın,erkek diye ayırt etmenin mantığı da yok. ben buraya kedi fotoğrafı koyayım, kediden dolayı bana insanlar yazsın eğer bundan rahatsız oluyorsam kedi fotoğrafını değiştiririm neden konu açıp 3000 kişiye daha fotoğrafı göstereyim. İnanın arkadaşa daha fazla yazan olacaktır bir süre sonra.

@Su34; sizin de bana hak vereceğinizi düşünüyorum. inanıyorum ki sizde konuyu açtığınıza az da olsa pişman oldunuz.