iLHANENGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o adam firmayı devretmiyor ki sen olayı nerenden anlamak istiyorsan orandan acıklama yapıyorsun sanırım. Sadece reseller olayını devir ediyor diye msj geldi bilip bilmeden mevzuya atlamayınız. Boşa konuya yorum yapmayın yani. Birde sen benim TC mi verip vermeme ne karışıyorsun ki TC öyle kafana göre verilebilicek bir durummu amacın nedir senide çözmüş değilim. Ben hizmet almak istediğim yere zaten TC mi veripte hizmeti satın alıyorum. O adam kafasına göre hizmeti sağa sola verdiğinde Bende gidip oralara TC mi vermek zorunda deilim ki. Ordan Ekstra bir hizmet almıyorum çunki. Lütfen konuma bu saçma kelimelerinle gelme. Naptığın belirsiz. Yazdıklarını görünce gülüyorum valla. + Bu zamana kadar başkalarındada yıllarca calıstım kımse kafasına göre hizmeti sağa sola dağıtmadı kafasına göre . Bende bunu şikayet olarak açmam doğal hakkım. Yapıyorsan bir işi düzgün yap veyahut hiç bulaşma. Boşa zamanımıda çalma.
Senin tcne karışmıyorum, tcni vermek zorundasın diyorum, senin anlamamak istediğin yerlerinden anlatıyorum ben anlamadığın üzere, konu şikayet konusu olmadığı için istediğim gibi yorum yapabilirim, senin nerenden anladığını da çok umursamıyorum