somuncubaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayi odemezsin mahkemeye cikarsin 10 ay cezasi var sicilin temizse onuda erteler kurtulursun hepsi bu
aktif bi site değil bunuda yapabilmesi için sicil kaydım olma dahi bi reklam gelirim olduğunuda kanıtlamak yada siteden gelirim olduğunu kanıtlamak zorunda ayrıca sitede film dosyası olmadığı gibi fragmanları youtubeden gizleyebilir ama dediğiniz gibi olacak

Gamediscount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konularda savcının etkisi çok düşük. avukatınızla konuşun. Uzlaşma rakamını 4k'ya kadar düşürsünler. Ancak bu şekilde yırtabilirsiniz.
Savcının zaten hiç bir etkisi yok hocam o sadece iddaname hazırlayıp mahkemeye sunuyor bilmeyen bir insan içinde hakim ceza verecek korkusuna kabul ettiriliyor.

Lazraill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerinde olsam parayı ödemem ceza alcanızıda sanmıyorum .
benimde tahminim bu yönde hocam çünkü alalede 9000 tl parayı istiyebiliyorlar.

Pinkmanes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konular adli makam ve kanunlara göre gerçekten ciddi.Telif yasaları çok katı ve yaptırımları kötü hocam.Umarım ceza almadan yırtarsınız.Durumunuzu anlatıp en azından fiyatın yarısını ödemeyi teklif edip özürlerinizi sunun.Uğraşmaktan iyidir hocam.
Hocam telif konusunda ciddiler olsunlarda lakin bu kaçak cd satan çoğaltan yada dosyaları ve kayıtları kendi sitelerinde bulunduranlar için geçerli. Keza bana telif hakkı için bir uyarıda dahi bulunmadan 9000 tl talep ediyorlar

erkantalhaboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam malesef öyle film yapımcıları direkt uzlaşma yöntemiyle para kazanmaya çalışıyorlar
Bunlar film yapımcısı değil hocam avukatları kötülemek gibi olmasın ama yaptıkları iş gereği tacizci,tecavüzcü , herşeyi haklı çıkarmaya çalışan bir iş sektörü. Bunlar belli başlı bürolar bu şekilde kendileri film sitesi hak sahiplerine talepte bulunup biz sizin adınıza hem takip te bulunalım hemde sizde bize burdan kaanacağımız paradan pay verin derdindeler.

Neticede ekstra yaptıkları hiç birşey yok bir dilekçe hazırlayıp savcılığa sunmak bunu adliye yanlarındaki arzuhalcilerde yapıyor. Yani 9000 benden koparacak 5000 ondan miktar 100 bin tl leri bulunca kazanç elde edecek. Film yapımcılarının işine gelende bu