F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda bahsi geçen üye benim sanırım.
Firmayı devraldığım için benden mi şikayetçi oldunuz?
Yoksa hizmetinizde bir sıkıntı oldu da mı konu açtınız?
Soru veya sorununuz varsa destek talebi açabilirsiniz veya 0850 840 76 10 Whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
Bana diyorsanız sizlik bir durum yok. Tanımıyorum sizleride okadar yorum gelmişki tek tek gidiyorum kusura bakmayın. Ekstra işlerim var çunki

Gokhanekweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun hocamın sunmuş olduğu bu forum hepimiz için ticaret mekanizması ve gerçekten iyi işliyor. Fakat konuyu açan arkadaşın durumu bambaşka konu farklı yerlere çekilyorsunuz sürekli.

Bir hosting firması ile sorun yaşanmış ve şikayet konusu açılıyor fakat herhangi bir açıklama yapılmadan konu direk siliniyor. İnsan ister istemez tanıdık admin olabilir vs gibi düşünceler geçiyor aklından. Konuyu daha da saptırmadan bunun nedeni nedir neden bu konu silindi bence bu ortaya çıktığında zaten konuda kapanacak.

Valla hocam gözlerinden öpmek istedim beni anlıyan kişilerden biri siz çıktınız tebrik ederim. Konuyu açtığımdan beri yok çekirdek çıtlatıp bekliyenler yok havada ban kokusu alıyorum diyenler ben burda kimin ismini veripte karalama yapmışımki zaten. Resimdede ismini çizmişim benim yaşadığım durumu dile getirdim buda doğal hakkım olması lazım Ticaret yapılmış bir konudaki şikayetimi dile getirdim. Tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum sizlere @Gokhanekweb;