Hiç başıma gelmedi ama en azından ufak bir kaç fikir belirtmek isterim bankanın durumu anlayamamış olması çok büyük bir olasılık bana kalırsa daha iyi bir tercüme ya da ingilizce(banka ile iletişim sorunu olmuş olabilir) hakimiyeti olan birisi ile iletişime geçip sorunu çözmeye çalışmalısın eğer bunu yapamıyorsan ticareti yaptığın ülkeden freelancer bir kişi ile anlaş ne kadar para ister bilemiyorum ama senin için o bankanın şubesine gidip bu konuyu daha detaylı anlatmasını söyle ikinci bir seçenek olarak o ülkeden tanıdığın bir akraban ahbabın varsa bu da işini görebilir çünkü bankaların genel psikolojik bir hastalığıdır bu dava açarlar kendi hukuk firmalarından sonra dava parasını herhangi bir alıcıya veya tarafa yansıtıp oradanda yolabildikleri kadar yolarlar (çünkü her gün faiz bindirdikleri için) . Bir diğer önerim ise banka ile tekrar iletişime geç bu durumun neden sana yansıtıldığını iyice sor kanıtları gönderdiğini de beyan et (yani zaten yapmışsındır ama tekrar tekrar yaz dönmezlerse arayıp şikayet et )çünkü bunlara rağmen seni anlamamış olabilirler haa birde anlayıpta umursamadıkları gerçeği var ki onda da yapacak bir şeyin yok Türkiye'de olsa yine uğraşırsın da yabancı ülkelerin bankalarla pek baş edebildiğini zannetmiyorum.

Eklenti: yani bana kalırsa mahkeme durumu umursamamıştır.Çünkü biraz karmaşık olduğunda çokta üstüne gitmiyorlar sadece masraf yansıtıp geçiyorlar konun üstüne gidecek olursan muhakkak bir yol bulunur. bu arada geçmiş olsun