Miragros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eve ilk ben çıktım. Duylarını dahi ben taktım. Tertemiz olan evi kurnazlık için bana boyatmaya çalışması dokunuyor. Eğer hukuki bir temeli varsa tabii ki de uyarım. Ancak böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen tertemiz evi boyatıp kandırılmak istemem açıkçası.

Peki temizlik boyası dediğiniz nedir araştırdım bulamadım. Başkalarına yaptıracak olsak m2 başı boya ile fark eder mi?
Bakın tekrar ediyorum ben bu işten ekmek yedim 7 yıl, hala yiyorum. Daha tecrübeli biri varsa o yazsın. İşin kuralı şudur ev sıfır boyalı ise bir kaç ay içinde çıksanız dahi evi tekrar sıfır boyalı olarak vermek zorundasınız. Hele ki sizin ev sıfırmış daha ileri seviye.. 2. olarak siz baştan evi tutarken hata yapmışsınız, evin inşaat pisliği ve eksiklerini ev sahibi yapmak zorunda size eksiksiz olarak teslim etmek zorunda bu kazığı sız eve taşınırken yemişsiniz bunu belirterek aranızda orta yolu bulabilirsiniz.

Temizlik boyası dediğim şeyi boyacı anlar, aynı renk boya üzerine tek kat boya atılır olur biter. boyadan biraz anlıyorsanız siz kendiniz de atarsınız ama anlamıyorsanız işin içine edersiniz başaramazsınız. Muhtemelen tavanda hiç sıkıntı yoktur, duvarlara sadece bir kat boya o kadar..