Boyatma zorunluluğu olmadığını idda edenler ne ticaretten anlıyor. Nede bu işler içinde bulunmuş kişiler. Ben bu işten ekmeğini yiyen bir insanım.
Eğer evi sıfır aldıysanız ki inşaat artığı kaldı diyorsanız ev sıfır boyalı olarak teslim edilmiştir. Çıkarken temizlik boyası yaptırılır. Veya yaptırmazsanız depozitodan düşüm yapılır. Eğer yapmıyorsum derseniz verin mahkemeye de görün bakalım kim haklı çıkacak.
Temizlik boyası normal boya gibi pahalı olmaz,becerikli biri isen kendin bile kolayca bir kaç saat içinde yapabilirsin.
Bu işin öğrencisi şuyu buyu yok kural neyse o. Sözleşmede yazmıyor ama adam evi sıfıro larak verdiğini ıspat edebilir, (fatura ve diğer abonmanlar ile kolaylıkla bunu ıspat eder)
ha benim dediğim olur yine ben bilirim bu konuda forumdaki onlarca kişi çok tecrübeli onlar bana verdi gazı benimde işime gelmiyor ben öylece bırakıp gidicem dersen tabi ki bu senin bileceğin iştir...
Hocam eve ilk ben çıktım. Duylarını dahi ben taktım. Tertemiz olan evi kurnazlık için bana boyatmaya çalışması dokunuyor. Eğer hukuki bir temeli varsa tabii ki de uyarım. Ancak böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen tertemiz evi boyatıp kandırılmak istemem açıkçası.
Peki temizlik boyası dediğiniz nedir araştırdım bulamadım. Başkalarına yaptıracak olsak m2 başı boya ile fark eder mi?