TANIM
Merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım. 2 aydır karantina sürecinde bir youtube kanalı kurduk ve geliştiriyoruz. daha önce irili ufaklı 4 tane çekiliş yapıp 550 takipçiye ulaştık kendi çapımızda : linkten kontrol edebilirsiniz. çekilişleri. https://www.youtube.com/channel/UCEa..._as=subscriber

şimdi büyük bir çekiliş hedefliyoruz. gleam io üzerinden olduğu içinde sizin ve çeşitli sosyal medya hesaplarınızın organik büyümesine yardımcı olacağına inanıyorum. Bunun haricinde çekilişe hali hazırda var olan ürünleri ya da şirketinizin logosunu da ekleyebilirsiniz.

KAZANÇLAR

150 tl lik bir bannerlord oyun çekilişinde 4000 hit aldık şimdi hedefimiz, bir kaç sponsor ile birleşip çok büyük bir şey gerçekleştirmek. 300 tl bizim bu çekilişe koyacağımız alt limit. katılmak isteyen kanal yada firmalarında bu fiyata yakın tutarlar eklemesini bekliyoruz. en az 1000 tutarında bir ödül havuzu ile ortalama 6k 12k arası organik kazanç vaad ediyorum. Tabi çekiliş tarihinden sonra düşüşler olabilir ama bu da tamamen size bağlı. yani elde tutmak.

DAĞITILACAK ÖDÜLLER
3 çeşit ödül tipi düşünüyoruz çekiliş için bunu katılmak ya da sponsor olmak isteyen kişilerler ortak karar vererek belirleyeceğiz.

Seçenekler,

- Steam Cüzdan Kodu

-Oyun Ekipmanları - mouse kulaklık- klavye

- Popüler Oyunlar.

NEDEN GLEAM

Çünkü gleam sayesinde birden fazla sayfayı beğendirme işlemi kolaylıkla yapılıyor. fakat buna karşılık 49 dolarlık bir ücreti var. bunu ya toplam ödülden ya da kişi başı fazladan 70 tl toplayarak halledeceğiz.

İLETİŞİM

nanaless61@gmail.com

bunun haricinde r10 üzerinden mesaj olarak iletişime geçebilirsiniz.

MEVCUT KATILANLAR

2 adet youtuber.

1 adet twitcher

1 adet sponsor (sponsor rdr2 ile katılacak çekilişe)