tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diskisiyla tuvalet duvarina safak atan koylu coban sukru.d[COLOR="Silver"]
O yine iyiymiş. Canım Anam yazmışlar bizim tuvalete. Anaya verilen değer bu mu acaba

Askerde bende bir kaç vukuata karıştım. Birinde nöbete gidecekken yataktan kaldırmak için ayağımı inciten bölük çavuşu yüzünden ayağım ateliye alındı gece yarısı. Bir gün öncede alt devre ile ayağımı çıkaracak olan kendi devrem personel kısım amirine sabah nöbette otururken yakalanıyor. Pazartesi mesaiye gelen bölük çavuşu ortalığı ayağa kaldırıyor tabii. Çöp kovasına tekmeler küfürler vs. Şükür ki o gün hastaneye gidip ateliyi çıkarttırdım. Siniri yatıştığı için kızmadı.

Birde o zaman yeni yazıcıyım. Bana git acemi birliğinden usta birliğine yeni gelen askerin bankasını buraya taşı dediler. Bende gidip kafama göre bir şubeye girip hesabı oraya taşıdım. Sonra arkadaşa olayı anlatınca aslında yanlış şubeye gittiğimizi öğrendim. O zamanlar aklım bir karış havadaydı Neyse 2 hafta sonra alt devreyi çarşıya çıkartıp şubeyi tekrardan bizim şubeye aktarttık. Tabii olay onunla kalmadı. iban numarasını değiştirmek için de bin bir takla ile bilgisayardaki kayda yeni iban girdirdim. Allah'tan çok dikkatli bir uzman çavuş değildi de uyanmadı.