yapılanı kesinlikle desteklemiyorum. türkiyede bayan olmanın ne kadar zor olduğunu da biliyorum. ama bunu siz ben ya da bu forum değiştiremez. forumda onlarca bayan arkadaş var. böyle şeylere davetiye çıkarmamak için fotoğraflarını paylaşmıyorlar. ya da bayanım diye post atmıyorlar. yaptığınız şey bana göre tamamen doğal, ama ülkenin durumu malesef bu şekilde. bu tarz kendi annesinin kız kardeşinin olduğunu unutan insanlarla muhattap olmamak için fotoğraf koymayın, her yerde ben kadınım demeyin. iş ortamında ilk kez böyle birşeyle karşılaşmış olabilirsiniz, realde, instagramda ve facebookta illaki bu tarz durumlar olmuştur. bu konuyu açmanız bile sizi bu iğrenç insanlara hedef gösterir.
ayrıca bu durumu buraya taşıyıp yaygara koparıp daha fazla kendini reklam etmenin anlamı yok. sonuç olarak bizler bu duruma ne yapabiliriz ki ? birazda reklam koktuğunu düşünmedim değil.
tekrar ediyorum, haklısınız, olmaması gereken şeyler, ama burası türkiye +20 yaş üzerisiniz, ilk defa karşılaştığınız bir durum değildir, o yüzden reklam koktu biraz.