kaanilbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında ben de uzatma taraftarıydım lisede bağlayacak kadar değil ama yine de onlara göre uzundu saçım bursumla tehdit etti müdür elimden bir şey gelmedi, okulda dövmeli ojeli makyajlı kızlar,erkekler vardı velim de görüşmeye gittiğinde dövmeli çocuk içeri girmişti öyle diyince de annemi bursumla tehdit etmişlerdi sana diyeceğim müdür okulda istediğini yapar kestir dediyse kestireceksin ben çok uğraştım çözümü yok. KILIF KIYAFET denildiği zaman hepsini kapsıyor diyorlar danıştım çoğu kişiye..
Belki kurallar daha net değildi o zaman hocam şu an sırf müdürün zevkleri için kestirmem
Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim zamanımızda böyle esnek değildi kurallar, ne zorluklarla uzatırdık saçlarımızı. Her gün kontrolden kaça kaça... Şimdiki gençler çok şanslı

Ritalin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onların, senin ilgi odağın saçın değilde dersin olmasını istedikleri için yaptıklarından hiç şüphem yok
Ama derslerim kötü değil Arkada saç bağlayan oje rengi tartışan ya da derste makyaj yapanlara karışsınlar
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be Sweatshirt var diye eve geri yollamışlardı zamanında beni.

Umarım sorun çıkarmazlar hocam
Umarım
berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana müdür uzat diyordu
Şans
Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuyu açana kadar traş olmuş kimseyle sıkıntı yaşamamış okuyup adam olmuş büyüyünce istediğimi yapmıştım.
Hayır, canım uzatmak istiyor. Kendi vücudum ve ben kendimde o tarzı beğeniyorum.