Aktif kullanıcı kitlesinin tamamı amerika ve ingiltereden oluşan 200 binlik bir instagram hesabım var ve instagramdan ne yazık ki bu yöntemler ile hit çekmek çok olanaksız. Gerçekten de instagram kullanıcıları sadece profilin içeriğine odaklı paylaştığınız bir linke tıklama gibi bir gereksinimleri kesinlikle yok. Bu arada hesap tamamen organik hiçbir şekilde bot yazılım kullanmadım.
hocam link tıklattırmaya çalışmıcaz. ana hit kaynağımız hikayeler olacak. kullanıcılar bol bol hikaye izliyor instada. 10k üstü hesabınız varsa hikayelere link gömebiliyorsunuz. eğer hikayenizde paylaştığınız içerik kullanıcının ilgisini çekerse yukarı kaydırıp siteye erişebilir. sanırım bu insta konusunu pek açıklayıcı anlatamadım. hiti sadece hikayeler üzerinden kovalıcaz. çözmemiz gereken sorun = nasıl daha çok insana hikaye izletiriz. bu sadece. buna yoğunlaşırsanız bi şeyler çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. şu an pintereste odaklıyım 1-2 ay daha böyle gider kafamdaki gibi ilerlerse süreç, sonrasında insta çalışmalarına başlıcam.