Merhabalar değerli r10 yöneticileri ve sevgili çalışanları. Ben 2010 yılından beridir bu foruma üyeyim daha bir kaç gün öncesine kadar kimseyle bir sorunum olmadı şükür forumda seyyit çağlı diye birisi varmış meşhur dolandırıcıymış forumda bir konu açtım ve MahsunAlem nickli bir kişi bana yazdı işlerinizi yaparım diye anlaştık tamam dedim 400 euro para gönderdim herşey normal bu benim bilgisayara bağlandı tabi bu arada seyyit çağlı olduğunu bilmiyordum herneyse bu r10 bileğilerime ulaşmış ve bir çok kişiye -trader vermiş dolandırmış haliyle r10 adminleri beni banlamış şimdi benim seyyit çağlı olmadığımı kanıtladım ben Almanyada yaşıyorum ve sonuçta bende bir mağdurum ve buradan şunu söyleyeyim benim kimseyle sorunum yok seyyit denen dolandırıcının benim üyeliğimden verdiği -traderler kimse inanmasın ben değilim adminler konuyu biliyor lütfen bana verilen -traderler de düzeltilirse sevinirim birler daha teşekkür ediyorum r10 yönetimine çünki kim haklı kim haksız ayırt edebiliyorlar benimde haklı olduğumu mağdur olduğumu anladılar ve yardımcı oldular arkadaşlar bu seyyit çağlı daha öncede bir kaç kişinin üyeliğiyle aynı şeyleri yapmış dikkatli olun lütfen iyi çalışmalar herkese
r10 çalışanı olarak: rica ederim.