Adsenseden kazanc zor deil. Sadece herkez bir kac sektore yigilmis durumda. bu nedenle pastadan dusen pay tirnak ucu kadar.
Dogru arastirma yapar ve dogru sektor uzerinden ilerlerseniz adsenseden guzel kazanc yok. herkez kazanir. Sahsen ben adsense uzerine site yapipta kazanmadigim zamani hatirlamiyorum.
Dipnot: Bir iste kazanmak istiyorsan ya ilk sen yapacaksin, yada en iyisini sen yapacaksin. Yoksa ortaya kurulmus ve basinda binlerce kisi olan sofradan payina ancak bir kac kasik yemek duser
haklısın tabii ki, benim sonuçta haber sitesi gibi görünen makale sitesi, buradan adsense kolay değil, bir de anahtar kelime analizi vs yapmıyorum amaç o değil, isterdim elbet kazanmak ama beceremeyince hedef değiştirdim tanıtım yazısı kısmına ağırlık verdim. dediğiniz gibi sektör belirlemek lazım, niche yapmak lazım falan, aslında adsense yürüyüp tanıtım yazısı satmasam şu an da değerim 45-50 olurdu, kaldı da:29 pa:47 2 yıldır aynı, bir gün öğreneceğim ama. yani hedefim bu olacak. dediğine katılıyorum.