Adsenseden kazanc zor deil. Sadece herkez bir kac sektore yigilmis durumda. bu nedenle pastadan dusen pay tirnak ucu kadar.
Dogru arastirma yapar ve dogru sektor uzerinden ilerlerseniz adsenseden guzel kazanc yok. herkez kazanir. Sahsen ben adsense uzerine site yapipta kazanmadigim zamani hatirlamiyorum.
Dipnot: Bir iste kazanmak istiyorsan ya ilk sen yapacaksin, yada en iyisini sen yapacaksin. Yoksa ortaya kurulmus ve basinda binlerce kisi olan sofradan payina ancak bir kac kasik yemek duser
Bir de gerçekten hadi bırakın 1.000 - 2.000 neyse de, ay da 200-300 kazanç bile bence adsense için güzel, ama ben o siteyi satın alsam aynı başarıyı gösterebilecekmiyim ki? Örnek benim 14 yaşında haber sitem günde 0,50 kuruş kazanıyorken, ben % 95 sitenin de kazandığına inanmıyorum zaten. Bence eşe, dosta, akrabaya tıklatıyor insanlar, yoksa adsenseden kazanç çok çok zor. En basiti kendimden pay biçeyim, 47 yaşındayım, belki de hayatımda da 1 kere bile birinin sitesindeki reklamlara tıklamadım, neden tıklayayım ki? Benimde bakışım bu. Doğru yanlış bilemiyorum ama bende bu sebeple haber sitemden tanıtım yazısı satıyorum, ay da 750-1500 TL geliyor kafam rahat. Hatta bu bahsettiğim sitem hariç 4 sitem daha var, o dördüne adsense kodu bile koymadım. Herkese iyi forumlar.