Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin ustunuze geldikleri bir konu hatirliyorum. Yanlisim varsa duzeltin hocam. Belirttiginiz gibi adsense hizmetleri uzerine bir konu acmistiniz. Onun bir ay oncesinde kendiniz bu konu ilgili hizmet ve bilgi arayisindaydiniz. Size tepki gostermelerinin nedeni. Bir ayda bu konuda uzmanlasmaniz ve satis konusu acmanizdi. Hatirladiklarim bunlar. Haklilar veya deiller o kismi forum uyelerinin taktiridir elbetteki.
İşte konuyu tam okumamanın sonuçları oluyor orada ki ilk 2 kişi diger insanların aklını bulaştırdılar , kendilerinin elinde döküman yok bir şey yok ne oldukları belirsiz bir grup direk bir saldırı girişiminde bulundu ben konuda açıkça ve net olarak yazdım ben kaç tane siteyi onlatırmış biriyim şuan 24 site adsense onayı bekliyor ben konuda dedim ki bakın ben bazı insanlardan taktik almak ne yaptıklarını anlamak bilmedigim yönler var ise onlar üzerine konuşmak adına uzman denilen kişiler varsa bir bilgi almak istedim olay o ben her yaptıgımı açıkça yazan adamım bazı farklı zihniyette adamlar var bu yüzden dolayı direk bir saldırı içindeler.