Selam , sabah oldu arkadaşlar günaydın herkese ,
Bana dejavu gibi olmaya başlayan bir konu var , limdi herkes istediğini kolayca yapıyor , elinde dökümanı olmayan adsense hizmeti sağlıyor kimse bir şey demiyor ben 10 sayfa döküman özel bilgilerim var taktik satıyor oluyorum, insanlara bir konu hakkında fikir alıyorum tutuyor amacın başka 20 kişi normal bir o kişi başka düşünüyor tartışma oluşuyor , ARTIK kimseye ait olmayan bir şeyi geliştiriyorum sorunsuz halde getirip satıyorum diye konuma gelip sanki satış hakları onlardaymış gibi dalga geçer gibi konuşuyorlar ama canları sag olsun kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar.

- Kısacası herkese serbest bana olunca tü kaka olma sorunsalı.

Ama bana karşı bu ön yargısı olan arkadaşlarım lütfen konuşmalarınıza dikkat edin burası bir forum ölümlü dünya kalp kırmayın sizin ekmeginize mani olmuyorum insanları mağdur etmedikçe insanları kandırmadıkça hizmet verebilirsiniz,.

- Özelikle açılan konuyla aynı işi yapan kişiler birbirinizin konularını baltalamayın herkes ekmegini kazanır yer.
- Şu güzel forumda ortamı güzelleştirin arkadaşlar ne olur bozmayın buranın kıymetini bilin.

Peki benim gibi sıkıntı çeken oluyor mu ?