Evet o dönemler tezgah kurulup ne çekilişler yapılıyor iphone lar tabletler hak eden üyelere değilde yönetime çıkartılıyordu, o dönemler R10 üzerinde iyi satış yapan üyeler tespit edilip
keyfi ban atılıp ekmeğiyle oynanıp para karşılığı ne banlar açılıyordu. Moderatorlere nasil? diye sormaya korkuyordu insanlar her konuda süresiz ban atılıyordu.. doğru çok zaman geçti
Bu forumda herkes ben coşkunla konuşuyorum diyor da benim gerçek hayatta sürekli görüştüğüm sadece 5-6 insan var. Onlar haricinde kimseyle samimiyetim yok. selamını alıp aleyküm selam yazdığımız herkes samimiymiş gibi anlatıyor sanırım..
Benim tanıdığım bir kişi yanlış yaparsa üyeliğini kökünden silerim. kendi öz kuzenime dahi davetiye vermedim, üyeliği manuel doğrulama ile açtığımız zaman kendisi başvurmuş talepleri inceleyen moderatör kim olduğunu bilmeden onaylamış bende şans gele görmüştüm. Bu konuları geçin artık..
"para karşılığı ne banlar açılıyordu" TL'de geçmiyordu Dolar ile yapılıyordu. Hititaja... seni bir kez daha andım şuanda...