Bu haksızlık yaşadığını düşünen arkadaşlar çok mu alıngan yoksa olaylara başka açıdan mı bakıyor? Ben forumda hemen hemen 3 yıldır üyeyim, bu haksızlık niye beni bulmadı yada niye hiçbir yönetim üyesi benim durdur yere konumu silmiyor? Hani aktif değilim desem ayda en az r10.net'den 35-40 tane ticaret gerçekleştiriyorum... ilginç.
Alındanlık bir durum deilki. Sana kafadan isim vermeden mevzuyu anlatayım konuyu bilmiyonuz sanırım. Modlar eskileri gördükleri için incelerler zaten kim haklıydı kim haksızdı çıkar diye açtım konuyu.
X Firmasından bir Hosting hizmeti alıyorsun.Siteni kurdun ettin herşey laylaylom 1 ay filan geçmiş Habersizce gelen bir msj ile Biz bu hizmeti yapmaktan vazgeçtik şuraya devrettik ordan devam edin. Siten filan kapalı kalmış. Adamların işini beklıyorsun. Bu durum zaten hangi firmada yaşanmışki gülünç bir iş. Adamlar sadece sunucu satışına devam edip sözde diğer hizmetleri kafasına göre birine devrediyor. Bende Bu kişi kafasına göre hizmeti devir etti diye şikayet konusu açıyorum suclu benmi oluyorum burada ? Adam üstüne üstün şikayet konusunuda sildiriyor ?