İntagram, pinterest ve facebook sayfalarından hit çektim sitelerime.Aynı sayıda ziyaretçi ile kazanç oranları yaklaşık şöyle:
Pinterest: 10
Facebook:6
İnstagram 1-2

Belki bende öyledir sadece, başkalarında oranlar farklıdır bilemem, ben sadece deneyimlediğimi yazdım.

@dertliA; arkadaşın söyledikleri doğru. 3 yıldır her site ana domain ile çalışıyorum, tek hesap pinleme (zaman zaman yedek hesaptan repin de yapıyorum) yapıyorum. Günlük 3-5 arası pin atıyorum, toplam 100 pin olduğunda site günlük tekil 10-15k arası ziyaretçi alıyor. Her gün sitede aynı sayıda içerik yayınlamak, aynı saatlerde aynı sayıda pin atmak yaptığım en düzenli şey. Tamamen manuel çalışıyorum. Buna rağmen 3-4 ayda bir site spam yiyor, hesap kapatılıyor. O zaman kadar ben yükümü tutmuş oluyorum. Sonra sıfırdan aynı içeriklerle yeniden başlıyorum.
Yüzlerce, pinlerce hesap açık günlük 5-10k içerik pinleyen arkadaşlar var bu forumda, trafikleri gelirleri nasıldır bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey var; taşı delen suyun gücü değil, sürekliliğidir.