Sabahları 5,:30 da kalk. Bütün gün uyuma. Gece istesen de istemesen de 21:30 da düşüp bayılacaksın. Ve gece yememiş olacaksın. Bütün geceyi ayakta bilgisayar başında geçireceksen hiç bir ilaç sana fayda etmez. Zaten öyle iştahı kesip insanı süper zayıflatan bir ilaç olsaydı kimse kilo almazdı. Sen diyorsun ki ben irademe hakim olamam bana bir ilaç verin. İlacı ömrün boyunca kullanacak mısın peki? İradene sahip çık. Gece karnın acıkıyorsa geceleri uyuyarak geçir. Sabah erken kalk kahvaltı ile güne başla.
Gerçekten konuyu o kadar yanlış anlamışsınız ki... Ben bir ilaç içeyim kilo vereyim her şey bitsin demiyorum tekrar okuyun tüm mesajımı. Psikolojik olarak destek olması açısından diyorum. Öyle bir ilaç olmadığını biliyorum. Bakın bitkisel demişim. Yada gıdalardan da olabilir demişim. Limonlu tarçınlı su bile bi fayda sağlar. Ben kendim emek verirken bana destek verecek ilaç, yiyecek, içeçecek, bitki meyve sebze bunlardan bahsediyorum. Konuyu öyle yere çektiniz ki sanki bi suç işlemişim gibi hissediyorum artık mesajlarınız rahatsız ediyor konunun kaldırılması için yönetime bildiriyorum eyvallah