Size tavsiyem buradan telefonunuz ve telegram adresinizi kaldırın. Böyle platformlardan bilgilerinizi alıp size yazan insanlar elbet olacaktır. Bu temizlenerek bitecek bir şey değil. Ama size her yazanı da ahlahsız olarak damgalamamanız daha iyi olur. 2 tip insan var malesef.

1. si sosyal bir canlı olarak yeni insanlarla tanışmak isteyenler (bu insanları ifşalamanız acımasızca olur bence) yok derseniz yollarına giderler bence.
2.si sapıkça düşünce ile tanımadığı insanlara yürümeye çalışan tipler. ( bu tür insanları savcılığa kanıtlarınızla şikayet edin)

Yorum yapan çok arkadaş erkek olduğu için söylüyorum. (sözüm meclisten dışarı bu konu haricinde söylüyorum) Farkında değilsiniz ama birisi size bu beni taciz etti diye iftira atsa derdinizi anlatana kadar çeneniz burnunuz dişleriniz kolunuz bacağınız kırılır. Sebebi de konu sahibi arkadaşa sağıkça mesaj atan arkadaşlar tabiki. Bunlar yüzünden tüm erkekler aynı kefenin içine konuluyor malesef. Elde kanıt olmadan linç girişiminde bulunmayın lütfen.

Bu arada ben size mesaj atanlardan değilim geçmiş olsun.