Hocam neden bu agresiflik şaka yaptığınızı düşündüm ve bende kiloluyum size empati olarak dönüyorum hitabınız yanlış
dalga geçer gibi yazmasaydınız o zaman.
Bir öneri alalım diye açtık valla her şey yazılmış. Ben konuda ilaç dedim ama tavsiye için yazdım bunun ilaç olmasına gerke yok tok tutan tokluk hissi veren yiyecekler bile olur. Lütfen uzmana git yazmayın arkadaşkari diyetisyene gidip bi ton para verdim gram etkisi olmadı bizden çok fazla bişey de bildiklerini sanmıyorum. O yüzden bu işi kendi çabalarımla çözmem gerekiyor. Yiyecekler besinler varsa ilaçlar varsa bitkiler bunlarla destekleyip bu buhrandan çıkmam gerekiyor
1 ay 10 gün önce bende tam tersine 86 kilo idim hocam, beni aşırı rahatsız ediyordu yani, yürürken, çalışırken vs koşuya başlamaya ve yemekten kesmeye karar verdim, tabi irade önemli burda irademe güvenerek sabah kahvaltıyı yarıda kestim öğlen yemeğini de işyerinde yerken yağlı ise yağsız söyleyip alıyordum, + olarak ekmeği kestim ki önceden de yemiyordum, ondan sonra yoğurt ve pul biberi üstüne dökerek yemeği bitiyordum, bu arada tatlıya kesinlikle dokunmadım o sırada günde ortlama 10k koşu yaparak yakıp dengelemeye çalıştım en sonda bu sabah 18.83KM Koşarak bitirdim kısacası herşey inanmak ve iradeden geçiyor demek istiyorum aşağıda bugün'ün koşu grafiğini atıyorum
evde spor yapıyorum ama o kadar çok yiyorum ki hiçbir işe yaramıyor. Yoğurt ve pul biber deniycem. Tarçın limonlu su deniycem. Yapmam gereken sadece mide mi küçültmek bunu yaprsam zaten çok kolay kilo alıp verebiliyorum