Birincisi çatır çatır yediriyorlar maalesef.
İkincisi çöplüğe çevirmelik bir durum varsa bu pinterestin gayet de istediği bir durum. Bugün pinterest bu kadar popülerse spamcılara çok şey borçlu bence. Site içi hareket artıyor sonuçta. İşte ayda 1-2 kez güncelleme yapıp, spam yapıyorsanız da b.kunu çıkarmadan yapın, adam olun diye bir uyarı mahiyetinde toplu ban atıyor. Yoksa şikayeti olsa bugün kimse ekmek yiyemezdi bu işten.
Bu kafa zamanında YouTube spam çalışma yapan arkadaşların piyasada gmail bırakmayıp aynı içerikten 100 tane kanal yapmasıyla aynı kafa YouTube gün geldi öyle bir önlem aldıki şu an neredeyse full özgün çalışan adam bile para kazanamaz oldu. Bu dediğimi unutmayın hatta bi kaç yıla bu mesajı döner okursam yine güncellerim şu sıralar Pinterest da kaliteli çalışanlar ilerde çok sağlam yerlere gelecek tıpkı 2018 de ki YouTube güncellemesinden sonra özgün kanalların uçuşa geçmesi gibi olacak.
Eninde sonunda spamın sonunun geleceğini bile bile ben milyar dolarlık şirkete kafa tutup inadına spam yaparım demek boşa kürek çekmek bakın konu sahibine 2k hesap pert diyor. Ben son 3 ayda 5-10 tane hesabım var özgün içerik az pin kaliteli çalışma yapıyorum diyenin bu tarz bi konu açtığını görmedim.