iws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle üzüldüm yaşadığınız duruma ama yorumlara bir o kadar daha çok üzüldüm.

Yorum atan arkadaşlara sormak istiyorum.

Bizim burada aile ortamı gibi sohbet ettiğimiz platformda neden bir bayan arkadaşımız profil resmini değiştirmek zorunda ? Erkeklerin zihinlerine sahip çıkmaları daha doğru bir karar değilmi ? Bayan arkadaşlar Kendi resmi yada kendi adına hesap olunca burada ticaret yapamayacakmı yani ? Bu nasıl saçma düşünce.

Karşı cins görmeyi verin hemen aşka meşke yoruyorsunuz olayları belki bu arkadaşımız iş alıp 1 ay dönmeyen karaktersiz yazarlardan 10bin kat daha iyi hizmet veriyor. Bir çok bayan arkadaşla çalışıyoruz r10 üzerinden ve emin olun yazılım işi haricinde bayan arkadaşların yaptığı her işten memnunuz.

Biraz zihniyetlerinizi değiştirin hele şu ufak bebeler. Çıkın dışarı az sosyalleşin insanlar sizin yüzünüzden huzursuz olmak zorunda değil.

O yorumlardan birisini atan da benim, cevap vereyim.

Evet burası aile gibi bir platform olabilir fakat günde sayısız kişi foruma giriyor, yani sonuçta burası 5-10 kişinin girdiği yer değil. Bazılarına anlatabilirsin, bak kardeşim böyle böyle diye ama kaç kişiye daha anlatabilirsin ? Sosyal medyada da durum bu gerçek hayatta da. Kişi nerede yaşadığını çok iyi biliyor. Dışarıya bikiniyle de çıkabilir buna kimse karışamaz ama kaç kişinin bakacağını, kaç kişinin laf edeceğini kestirebilir. Eğer bu durumdan şikayetçi ise de eylemi yapmaya devam etmesi mantıksız olur.