20 Mayıs tarihinde
@WordpressTR; arkadaşımızdan @alternatifsesler (ilk maili var ) kullanıcı ismi ile sayfa satın aldım. Sağolsun hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirdik ve bugün itibari akşam saatleri ile hesabıma girmeye çalıştığımda hesap bulunamadı veya şifre yanlış hatası almaya başladım. şifre ve eposta istediğimde ikiside değiştiğini gördüm...
Anlayamadığım hesabım da doğrulama açık, epostaya hiç bir bildiri de yok. Neler oluyor , bu kadar basit bir şekilde instagram hesabı nasıl ele geçirildi ? Geri alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Eğer hesap ele geçirmeler bu kadar basit ise o zaman; instagram hesap alışverişi güvenilir bir işlem değil, herkes kendisi sıfırdan hesap açıp büyütmeli demek...
Not:
@WordpressTR; arkadaşım şikayet için değil , sadece hesabın ilk sahibi olduğun için yardımcı olabilir misin diye seni etiketledim...
eklediğim resimlerde ki mail ve şifre bana ait değil. şifremi unuttum yaparken çıkan bilgilerdir.
BİLGİ : Hesap kurtarildi
@WordpressTR; sagolsun. Ancak yinede bildirimsiz instagram hesabi nasil ele gecirilir, malesef akillarda soru işareti...