Adam her gün ekrana çıkıp aynı uyarıyı neden yapsın? Bunu kabul edelim tedbirler kimsenin umrunda değil. Sınavın yapılmasını doğru bulmuyorum ama biz de hiç dikkat etmiyoruz. Adama neden maske takmıyorsun desen kavga edecek duruma geliyorsun. Benim cahil dememe takılmayın nede olsa her fırsatta sosyal medyada halkımıza giydirenler geçen hafta sahillerde hiç dikkat etmiyorlardı bunu da gördük. Yani diyeceğim şu belli kurallar var bunlara uymak zorundayız bu konuda siyaset yapmak kimseye yakışmaz.
Sevgili hocam, siyaset yapmıyorum sadece şunu soruyorum 50 tane medya kanalı 25 mayıstan beridir normalleşme süreci normalleşme süreci diye bağırıyor. Ülkeyi yönetenler iyimser tablo çiziyor, iktidara yakın gazeteciler bu iş bitti diyor. Böyle bir durumda halkın ne suçu var sadece soruyorum ? Normalleşme süreci diye AVMleri açarsan tatil yapabilirsin dersen millette bu sürece uyar bu kadar basit.
Normalleşme eskiye dönüş değil mi ? E millet de eskiye dönüyor kardeşim sorun ne ? Bence bu olayın adında bir sorun var. Normalleşme dedikleri şey her şeyin bitip eskiye dönülmesi olarak anlaşıyor. Millet maskesini taksa ne olur avmye gidiyor orada dokunduğu şeyden kapıyor. İşe giderken düşmemek için tutunduğu Demirden kapıyor. Fabrikada bir önceki vardiyada çalışanın dokunduğu iş makinesinden kapıyor. Lütfen bu halka cahil, duyarsız demeyin. Halk elinden geleni yapıyor. Bakın bizim tuzumuz kuru biz webmasteriz oturduğumuz yerden para kazanabiliriz ancak insanlar çalışmak zorunda. İnsanları elinde olmayan sebeplerden dolayı suçlamayı kesin. Benim su dağıtımı yapan arkadaşım var günde 10 saat çalışıyor. Gel bu adama o maskeyi taktır. Takamaz, ben 1 saat Takınca nefesim daralıyor, maske boğma hissi yapıyor. Hayat turizm bölgesindeki denize giren 3 5 insandan ibaret değil bu örnek gereksiz ve yanlış