Merhabalar,
Yaklaşık 10 gün önce forumda aranıza katıldım. Aktif yazardım. Bu platform aracılığıyla da ticaret gerçekleştirmek istedim ve 1 hafta önce ticaret yapmak için konu açıp yaptığım işi ve kendimi tanıtıp ilanımda iletişim bilgilerimi verdim. Whatsapp ve Telegram ekledim. Ve konuyu açtığım günden beri sürekli TELEGRAM üzerinden tanışma mesajları alıyorum. Yıllardır telegram kullanmama rağmen daha önce böyle bir şey hiç yaşamamışken kişiler tamamen tesadüfi beni bulduklarını iddia ederek beni TACİZ ediyorlar. Muhtemelen farklı isimle telegram açtıkları için R10 üzerinden hesaplarına erişemedim.
Size soruyorum bu ne kadar ahlaklı bir tutum? Ve bu mesajı görüp o rahatsız edenler LÜTFEN bir daha böyle bir girişimde bulunmayın.
EK NOT: Whatsapp üzerinden gerçekten sadece iş münasebetiyle iletişime geçiliyor. Teşekkür ederim.
Merhaba, sana nacizane bir abi tavsiyesi vereyim. Bu tür platformlarda asla resmini kullanma, avatarına koyma, kadın olduğunu belli etme. Sadece ticaret gerçekleştiği sırada banka bilgisi vs verdiğinde insanlar anlasın. Art niyetli insan çok olur, resim koyarak kendini deşifre etme ticaret adı altında yürümeye çalışan karaktersiz sütü bozuk çok olur...