Bugün gördüm ki herkes ne biliyorsa paylaşıyor ne güzel ortam oldu ha

Bunları zaten satış konusunda paylaştım ama güme gitmesin diye. (konularımı kitledim) tekrar paylaşmak istedim
@pinbtc; sağolsun güzel bi kaynağı test etmiş sunmuş ben de bunları buraya ekleyeyim dedim.
Buldukça güncelleyeceğim.
AI MAKALE NEDİR? Dar anlamda yapay zeka destekli makaledir. Natural Language Generation (NLG) teknolojisi (Doğal dil üretimi) ile çalışıyorlar. Yani aslında bu zekalar ile sfırdan yeni bir dil dahi yaratabilirsiniz.
Çeviri Tanımı: Doğal dil üretimi (NLG), verileri yorumlama ve verileri sindirilebilir, kolay anlaşılır bir şekilde sunma veya görüntüleme
yapay zeka sürecidir . Bu araçlar, verilere dayalı iş eylemleri oluşturmak için yapılandırılmış veya yapılandırılmamış büyük veri kümelerini işlerken kullanılır. Veriler, diğer sunum türlerinin yanı sıra yazılı bir rapor veya tablolar ve grafiklerden oluşan bir gösterge tablosu olarak sunulur. Nesil tamamen yapay zeka ile yapılır ve en iyi şekilde belirli kullanıcının iş ihtiyaçları ile uyumludur. NLG çözümleri veri bilimcileri veya analistleri için bir araç olarak çalışabilir ve hatta bazı durumlarda bu tür konumlara olan ihtiyacı tamamlar. Verilere anlam uygulamaya çalışırken daha az teknik iş pozisyonları tarafından da kullanılabilirler.
ÖZET: Bu servisi sunan bir yerde istediğinz kelimeden,fiilden,sıfat ya da cümleden makaleler ürettirebilirsiniz. Bu makaleler servislerin bazılarında havuza tutuluyor daha sonraki isteklerde kullanamk amaçlı bazılarında ise direkt özgün her istekte farklı bir üretim çıkıyor. IBM den amazona pek çok dev şirketin ilgisinde olan bir konu. Sizi oturupta içerik yazmaktan kurtaran bir zımbırtıdır.
Ancak dostlar bu konuya o kadar takılmayın asıl konu pinterest. Bu konu çok sevildi güzel taktik vs tamam ama daha önemlisi bana göre hesap sağlıdır. oraya odaklanın.
AI Makale servisleri: En kaliteli AI servisleri. Üretim algoritmalarını bilmiyorum ama çoğu iş yapar.
Uzak durulacak proxy servislerine örnek. Scrape proxy servisleri bu iş için uygun değildir.
Adam akıllı proxy servisleri. Bu forumda yer alan proxy satıcılarının proxyleri yöneticiler tarafından test edilip onaylanır.
Yabancı Forumlar. İçerisinde pek çok yabancı kitleyi barındıran Legal yabancı forumlardır. AI MAKALE İÇİN TAVSİYEM : %100 TÜRK GİRİŞİMİ MİS GİBİ BANA GÖRE POJU DUR. 2 GÜNDÜR TEST ETTİK GAYET BAŞARILI. BENCE DENENEBİLİR. EĞİTİMİ DE POJU İLE ANLATTIM.