buraya kaydolun
http://ai-writer.com/ kredi kartı bilgisi vs istemiyor. 7 gün süreniz var 12-13 tane makale oluşturabilirsin diyor ama 20-25 olarak hesap edin onu siz bazen kalan miktardan düşmediği oluyor.
size verilen indirme miktarı bittiği zaman
10minutemail.com adresinden yeni mail açın. bununla gizli sekmede tekrar kayıt olun, mail onayı yapın 10minute üzerinden. artık yeni mail üzerinden de makale oluşturabilirsiniz. limit doldukça bunu tekrar edin.
dikkat edilmesi gereken hususlar
1. indirilen makalelerde source [ 1,0 ] tarzı şeyler var. altta da bu source ların yönlendiği linkler. makaleleriniz kaliteli, düzgün görünsün istiyorsanız linkleri ve source kısımlarını silin. nizami görünsün.
2. içerik oluşturmak istediğiniz tag ı yazdığınızda ( örneğin blue dress adıyla makale indirmek istiyorsunuz, siteye blue dress yazdınız indirdiniz ) inen txt dosyasındaki bu makalede biraz düzenleme yapmanız gerekecek. eğer ben kaliteli iş yapıcam kopyala yapıştır değil, biraz emek vermek istiyorum diyorsanız içeriği inceleyin. örneğin blue dress yazıp indirdiğiniz bu makalede pek çok " shop now, buy now " tarzı yazı olcak. o metinleri ayıklamanız gerek. blue dress ile ilgili giyim üzerine yazıları tutun makalede. çünkü sistem bununla ilgili makale ararken e ticaret sitelerine de giriş yapıyor yahut bloglarda da yönlendirmeler oluyor. bu detayları elinizle düzeltin, biraz ingilizce bilgisi yeterli zaten yazılarda ne anlatılmak istendiğine dair. hiç olmadı translate e koyun çevirin öyle düzenleyin. yine bu makalelerde içeriğin alındığı sitelerin adı geçebilir onları da kontrol edip kendi site adınızla değiştirebilirsiniz.
bu paylaşımın temel amacı, pin to pine alışmış, kendi başına oturup site kuramayacak içerik üretemeyecek arkadaşlar için elinin altında bi kaynak olması. en azından oturup site oluşturmaya karar verirseniz, tek tek içerik oluşturmak isterseniz bu süreçte makale arama derdiniz bi nebze azalır. bol kazançlar.
edit. ayrıca konunun açılmasına vesile olan beni de ai makaleler ile tanıştıran @erkaone arkadaşımıza teşekkürler. onun açtığı konuda bu olayı farkettim ve biraz araştırdım. sizinle de paylaşayım dedim.