Selamlar,

Themeforestten aldığım premium tema üzerine 3 adet ek css işi yaptıracağım.Site artık hazır neredeyse,bu 3 aşama kaldı.O yüzden işi tam anlaşılır şekilde burada açıklayacağım,yanlış anlaşılmadan kaynaklı yeni üreyen bir problem istemiyorum

1*Kullandığım temanın ana sayfasında otomatik olarak logo 90* rotate edilmiş konumlanıyor.Ben bu özelliği kaldırmak istiyorum.

Şuan ki hali ( logo diye bahsettiğim en solda ki EK,logonun orjinali sağda ki EK.)

İstediğim hali;

2* Bu kısmı anlamanız için lütfen Siteye giriniz.Burada istediğim şey,sol menü de yer alan iletişim kısmını sağ menüde yer alan iletişim kısmına linklemek.Ana sayfa şablonu one page bir tema.O yüzden sağdaki iletişimin herhangi özel bir linki yok.İnanıyorum ki bunu çözecek vardır.

3*Temanın mobil uyumunda 2 adet versiyon var.Birincisi ana sayfadaki resmi tamamiyle adaptive ediyor ve mobil de gösteriyor.Böyle yapınca tabi,yukardan aşağıdan boşluklar oluyor mobil de.İkincisi ise resmi kırpıyor ve tamamen repsonsive oluyor.Benim kırpma ile kulllanmaya okeyim.Ama kırpma işlemini kafasına göre yapıyor.Ana sayfada ki resmi soldan ve sağdan az boşlukla kırptığı için mobilde çok kötü duruyor.(yazılar yarım vs.) Ben komple ana sayfadaki resmin solu kırpılsın sağ tarafı alalım ve derli dursun istiyorum.

Bunları yapabileceğine inanan ve vakti olan varsa,bana pm'den lütfen ücreti ve whatsapp numarasını göndersin

kolaylıklar dilerim,