Data Source=190.190.200.100,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;
Data Source kısmına SQL veritabanınızın bulunduğu sunucu IP adresi ve bağlantı portunu yazmanız yeterlidir. Diğer kısımlardaki bilgileri veritabanınıza göre düzenlerseniz tamamdır bu iş
Çok teşekkür ederim.

Merhaba. Veritabanını bir hosting sunucusuna yüklemek ve hostingteki cihazın bilgilerini girerek sürekli online erişim sağlayabilirsin db için.
Plesk Windows bir hosting alıp veritabanını MsSQL üzerine import edip Connection Stringinizi de Remote Server olacak şekilde güncellerseniz yazılımın açıldığı bilgisayar internete bağlı olduğu sürece veritabanına bağlanıp koşabilir.
Hocam yanlış anlamadıysam sql server yedeğini online hale getirmek istiyorsun, Windows bir server alıp içinde SQL Server kurmaktan başka çaren yok yada azure, amazon gibi yerlerde sql server hizmeti vardı yanlış değil isem oraları kullanabilirsin
Data Source=190.190.200.100,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;
Data Source kısmına SQL veritabanınızın bulunduğu sunucu IP adresi ve bağlantı portunu yazmanız yeterlidir. Diğer kısımlardaki bilgileri veritabanınıza göre düzenlerseniz tamamdır bu iş
Hocalarım rahatsız ediyorum kusura bakmayın... Sunucuya yükledim bazı hatalar alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?