Bu neslin başına daha çok iş gelecek ben size acıyorum kurunun yanında yaşta yanıyor ne yazıktır. Bu namussuzlar başımıza bela geldiğinde, bak şundan dolayı denildiğinde olur mu öyle şey derler ahkam keserler olur olur bal gibide oluyor, önceden de yazıyorum ben zaten.
Bir sonraki belamız savaştır hazırlanın klavye delikanlıları. Sosyal medyada bir taraflarını açıp milleti taciz ediyorlar, ahlak bekçileri sadece tecavüz durumu olduğunda sesleri çıkar yoksa erkektir yapar hakkıdır der susarlar. Alayı ******** namussuzdur. Kadını cinsel obje olarak uzun yıllar medyamızın çalışmaları sonucu başarıya ulaşmıştır sonraki hedefleri eşcinselliktir.
Hiç zorunuza gitmesin dediklerim çıkınca haklılığımı anlarsınız önceden uyarıyorum iyilik yapıyorum. Toplumumuzu bu şekilde yozlaştırıyorlar bizim akılsız ergenlerin ağzına da afrika kelimesini vermişler her yerde papağan gibi söylüyorlar. Her istediğimi alırım elde ederim zihniyetini aşıladılar, binlerce yıl önce kadını toprağa gömen zihniyet neyse bunlarda öyledir, boşanmak isteyen eşini döven öldüren zihniyet neyse bunlarda öyledir.
Ha beni yine ilgilendirmiyor ben bekçi değilim ancak bu zihniyete izin verilirse gideceğimiz yer hiç hayra alamet değil. Dünya üzerindeki tüm kadınlar yok edilmek amaçlanıyor. Bak ne denilmiş profil fotoğrafını değiştir neden? Özgür bir ülkede değil miyiz?
Ayrıca işine geldiği zaman kadın haklarından bahsedenlerden de korkun onlarda bu projenin piyonlarıdır. Bilim ile kadının doğurganlığını elinden alacaklar kadının kutsal görevini yok edecekler zaten kör olmayan birisi neyin neden yapıldığını anlar.
Yarın her yerde satılık kadın robotlar göreceğiz bunlar planın bir parçasıdır. Eşcinsel erkeklere bebek bahanesi ile bilim camiası kıskaca alınacak tüplerde bebek yetiştirilecek ve Tanrıcılık oynayacaklar. Dünde çocuk aldırma yasağına karşı çıktılar. Bunları özgürlük adı altında yapıyorlar ama hepsi koca bir yalandır inanmayın. Şeytan hiçbir zaman eksik olmaz ve daima planlarını alıştıra alıştıra ilerletirler kimse de karşı koyamaz. Ben hepinizin iyiliği için yazıyorum, şimdi bunlara ne gerek vardı diyeceksin ama bence tam yeriydi yazmak için. Kıyamet yaklaşıyor ve şeytanın girmediği iş yapmadığı pislik kalmayacak uyanık olun.
Daha güzel anlatılamazdı. Elinize sağlık. Teşekkür ederim ilginize