ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurgu değildi 😊 ufak bir araştırma ile ismini bile bulabilirsiniz. Yaptığı şeyler ise gerçek. İnstagram şifre bulma bölümünü bu işe yarayan programları bilmeden karalayanlarada şaşırdım doğrusu 😊
Brute force tekniği yapılır. İnstagram hata vermez aşılır da sorun oralar değil fakat orkunun şifresini o anda bulması sizce normal mi ? Pcnin önüne kamera koyduk yanına saat 1 milyonluk datalist denemesi yapılacak bakalım çıkacakmı diyip hızlandırsa videoyu tamam. Ama 10klık listede o combonun çıkması hikayeden başka bir şey değil ki konukta rol yapıcı şekilde davranıyor o bölümde. He diğer yaptıkları doğrudur değildir ama o bölüm bariz kurgu olduğunu düşünüyorum. Brute force hack değildir zaten. Yılların Deneme yanılma tekniği captcha lar bu yüzden var api ile çalışan kredili sistemlerde bu yüzden bunları aşmak için var. Brute force dediğimiz teknik bundan 15 yıl önce internette en çok sık kullanılan 100 şifreyi deneyerek birçok kişinin şifresini bulabildiğiniz bir şey aslında şuan günümüzde bu işlem zor diye çünkü herkes şifreler konusunda eskisi kadar cahil değil diye milyonluk datalistler kullanılıyor. He baktığımızda kişiye özel combolar hazırlanır takım memleket plaka doğum tarihi özel yakınlarının adları vs. Yüzde 80 de şifre bulunur dakat 5. Dakikada bulundu falan hikaye bana göre.