bu devirde kim kime 5 kuruş bedavaya veriyor hocam her yerde görüyoruz böyle şeyleri cidden yeter.
Hocam özellikle gereksiz yorum atılmasın diye ricada bulundum.
Bana wpden yazın bitexen den aldığımın size kanıtını atayım. Ön yargıyı bırakmıyorsunuz bari forumdaki arkadaşların önüne geçmeyin. Eminim bitexen e de sallamışsınızdır. Teşekkürler..
bu kez ikametgah + nüfus kayıt belgesi mi isteniyo, değişiklik olmuş biraz.
Hocam bir şeyi tam anliyamadım ben sizin referans linkiniz ile üye olursam bana direk 5 dolar vericek misiniz yoksa benim harcama yapmam gerekiyor mu ?
Harcama yapmadan ıkimizede gelmiyor. Malesef
Boşa denemeyin 100 dolar yatırım yapmamız lazım
Evet konuda belirttim.
Not : özellikle konudada ilk önce araştırın dedim arkadaşlar , sırf ben konu açtım diye üye olmayın , duymadıysanız şuan firmayı duydunuz.
Bu tür sitelerin sonu ne olacak çok merak ediyorum Ben Googledeki herhangi bir sitede telefon numaramı girmekten bile çekinirken Millet ikametgah kimlik falan veriyor 5 10 dolar için Allah sonumuzu Hayır etsin
Reis inan ki senin düşünceler bendede vardı

Ha sonra aştım bir sorun görmedim . En çok bu bitexen e inanmıyordum 1 hafta oldu 750 tl kar var ,aldım çıktım

5 doları kayıt olursak banka hesabimiza mi atiyosun anlamadik ki
Kayıt olup referans şartlarını getirirseniz evet , konuyu lütfen dikkatli okuyalım reis , yanlış anlaşılma olmasın