Anlamadığım tek bir konu var hocam, neden bu tema? Emsalleri oldukça ücretsiz olarak var yani o şekilde de dinimizi tanıtabilirsiniz. Ekstra bir ihtiyacınız olursa yazın yardımcı oluruz
İnternet gelirse izah edeceğim.
Anlamadığım tek bir konu var hocam, neden bu tema? Emsalleri oldukça ücretsiz olarak var yani o şekilde de dinimizi tanıtabilirsiniz. Ekstra bir ihtiyacınız olursa yazın yardımcı oluruz
Hocam, canlı yayında dini sohbet yapan hocalar var ve site kurup üyelik oluşturup bu temayı kullanmışlar. Banada bunun aynısını yapabilir misin dediler tema ismine bakıp yaparım dedim. O nedenle bu tema.
Buradan
Türknete teşekkür ediyorum şu cevabı gönderene kadar
50 defa bağlantı koptu.
01:48///55 kere koptu herhalde oturdum onu sayıyorum
01:52/// 60 defa koptu heralde
01:53/// SNR 14

01:55/// Sıkıntıdan ve sinirlenmemek için böyle yazdım vakit geçiriyorum.
01:56/// ;Hala bekliyorum
01:59///Geldi.
Bir rica gelmiş, sebep de sunulmuş, neden goy goy hemen?
Çünkü masumlaştirmak için dinimizi tanıtmak amacıyla kullanılacak denmiş, ben de katılayım, eksik kalmamak lazım

Dinimizi, dilimizi, örf ve adetlerimizi; ek olarak belki yöresel lezzetleri de tanitabilirim.
Çok sağolun hocam, bulamazsam bunu kurayım. Hakikaten benziyor.
Emin olun ucretsizler cok guzel isinizi gorur hemde boyle bir iste yapimcininda hakkını vermek lazım.
Colormag tavsiye etti arkadaşlardan biri onunla benzerini yapmaya çalışıyorum şuan. Bulamazsam bu temayı kullanacağım gibi duruyor.