Sınava LGS + YKS yaklaşık 4.5 milyon öğrenci giriyor.
Sırf 1 milyon kişi çalışmadı diye 3.5 milyon öğrenciyi tehlikeye atmak ne kadar mantıklı ?
Virüs halen günde 1500 civarı kişiye bulaşırken ki bu rakam daha fazladır sınav neden ertelenip sonra geriye alınıyor ? Cevabını vereyim malum bakanının bilmem ne şirketi kâr yapsın diye. Geriye alındıktan sonra o bakan hemen toplanıp nasıl turist çekerim diye toplantı yaptı
Tehlikeli bir virüsten bahsediyoruz.
Sınav erteleniyor öğrenciler planlarını ona göre yapmışlar sonra bir adamın lafıyla geri erkene alınıyor.Tüm planlar çöp.
Bu öğrenciler deneme tahtası değil ! Bu ülkenin geleceğidir.Sırf birileri kâr yapsın diye bu ülkenin geleceğine zarar vermek hainliktir,haramdır.
2018 yılında seçim yüzünden ertelenen sınav ölümcül bir virüs yüzünden ertelenmiyor cidden çok komik.
Bugün bir öğrencu ambulans ile okula gelip sınavına girdi.Ailesi bile getirmedi.Bu kişinin psikolojisi nasıl normal olsun.
Her neyse ertelensin veya ertelenmesin olan oldu artık.
Ha oylarını küçümsediğiniz 2.5 milyon genç ve aileleri ile minumun 5 milyon kişi yapıyor.Bugün seçim olsun hükümet el değiştirir.