evin yakınlarında bir bisiklet parkuru var 4 yıl önce açıldı. içerisinde basket tenis futbol sahaları mevcut
4 yıldır yaz aylarında her gün kullanıyorum abartısız her gün belki en fazla 2 güne bir sarkıyordur, gitmediğim gün geçmediğim zaman yok.

saat 15:00 sonrası klasik yine gittim, oynamak için sahalarda bekleyenlerin resmini çekebilmeyi çok isterdim
4 yıldır olmayan görmediğim kalabalık, bir an da herkes sporcu herkes sporsever herkes futbolcu voleybolcu ya da basketçi artık adı her neyse
inanın en az 2 şer takım belki daha fazla gruplar sıra bekliyordu (alanlar ücretsiz)

yaş ortalaması 15-19 olsa gerek

neyse gelelim bu gençlerin sosyal medyadaki verdiği görüntülerine;
ama virüs sınav yüzünden bulaşıyor bulaştı bulaşacak, devleti yönetemiyorlar hükümet istifa 2023 de görüşeceğiz, bi sınavı yapamadınız, ölüm yerleri açıklandı sınav yerim sultanahmet çıktı!
not : takipedenitakipederim
alın size gerçekler, beyinler bu kafalar bu.

7500 twit atan gördüm sınav iptal olsun diye hesap açmış 7500 twit atmış tanesini 10 saniyede atsa 75000 saniye eder 1250 dakika sınava çalışmamıştır 1250 soru çözmemiştir koca sene de ama twit atmış
vallahi de hükümetin bütün kararları yanlış olsa da bu sınavın iptal edilmemesi kadar doğru bir kadarı olamazdı bu modellere bakın sınavı iptal ettirdiniz dedirtmek daha büyük bir bela olacaktır.
hele basit matematik sorularını dahi beceremeyen ama büyük bir komedi gibi sosyal medyaya atanlara hiç laf etmiyorum.