Hayır da birşey yapmış başarmış gibi yapması sizde normal mi? ? buradaki insanların çoğu bu arkadaşa böyle kanıyor. Sonra sitelerinde bir yarar görmeyince, diyorlar ki r10'daki seo uzmanları birşey bilmiyor, benim ne demek istediğimi arkadaşlar anladı. HER ŞEYDE konu açılmaz. Yaptığı SEO Değil. Bu arkadaş 3. sıraya getirdiği için konu açtı. Millete göstermek baabında. anlatabildim ? burada bu işten çok kişi karın doyuruyor, böyle saçma sapan işler yüzünden adamlara iş gitmiyor. Anlatabildim?
Arkadaşın seo, yada seo uzmanı konusuyla alakası yok. senide onuda tanımam ama, yeni üye olarak bu tarz çok baltalıyıcı yorumlar görüyoruz. Tamamen saçmalıyosun şuan, sen neyi kanıtlamaya calısıyorsun ki ? bırak arkadaş egosunu tatmin ediyorsa etsin, bir çalışma yapar, hizmet satmaya kalkarsa bahsedersin bu durumdan. Ama bu tarz yorumlar yaparak, yaptığı yada yapmaya calıstıgı işlerden insanları soğuturuyorsunuz. Bu sizin elinize birşey katmıyor. Tamamen engelli, saçmalayan insan listesinde kalıyorsun.