@ByQush; ile anlaşıldı. İkimiz içinde hayırlı olsun
Site adresi: PM (Lütfen sırf meraktan istemeyiniz. Ne siz yorulun ne de beni yorun)
Site için istenen fiyat: 1750
Sitenin aylık getirisi: Detayları aşağıda
Sitenin açılış tarihi: 3-4 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: SMM Panel
Günlük hit sayısı: Reklama göre değişkenlik gösterir
Ziyaretçi kaynağı: %80-90 FB-Instagram
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: 1-2 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Siteyi 1-1,15 ay önce aldım. Başka bir projeye geçiş yapacağımdan ve o proje için yeterli miktara ulaştığımdan satıyorum. Siteyi alır almaz ilk işim sabit bir numara almak oldu. Faydasını çok gördüm. Facebook ve ınstagram reklamları çıktım. Birisinden 250 TL'ye 10 adet reklam hesabı aldım. Kendim verdiğim günlük 3 dolar bütçe ile reklam var. Bunu her zaman açık tutmadım. Bir çok masraf yaptım. Post tasarımları, reklam görselleri vs. Whatsapp üzerinden sabit müşterilerimiz vardır. Siteye bakiye yükleyip yine kendi alışveriş yapan müşteriler vardır.
3-4 farklı bayi ile çalışıyorum. Gelen hiçbir müşteriyi memnun etmeden göndermedim o yüzden birbirine tavsiye edip gelen çok fazla kişi var. Adwords hiç denemedim. Ama facebook reklam ayarlarını vereceğim şekilde yaparsanız müşteri gelmemesi imkansız. 150 tl faturalı hesaplardan haftasonu 2 adet çıktığımda 2 kişi mesajlara yetişemiyorduk.
Kazanca gelirsek 1 ayda 3K rahat bıraktı diyebilirim. Ekran görüntüleri ile de bunu çok rahat kanıtlarım. Sitedeki üye sayısı tam olarak şu an 393 sipariş sayısı 1393 ancak gelen her sipariş site üzerinden girilmedi. Direk bayi panelinde girilen sipariş sayısı bir hayli fazla. Bayilere zaten 5K'nın üzerinde para yüklenmiştir.
Shopier Ekran Görüntüsü:
https://prnt.sc/t3f5p2
Havale/eft ile gelen ödemeleri kesin alıcıya gönderebilirim.