Hocam öncelikle merhaba,
İş veren çalışanına askerlik zorunlu bir görev olduğu için ayrılan personeline tazminat vermek zorunda ve askerlik sonrası aynı iş yerinde aynı pozisyonda işe alma durumu söz konusudur.
Şirket askerlik sonrası çalışanını işe almak zorunda değildir, eğer almıyor ise 3 brüt maaş tazminat ödemekle yükümlüdür.
Ve çalışan işsizlik maaşı şartlarını yerine getiriyor ise askerlik sonrası işsizlik maaşı alabilir.
Aralık 2019'ta askerlik görevimi yapmak için işten ayrıldım. 2 yıllık tazminatımı işyerimden aldım. Gelince beni işe niye alıyor ki ? 6 ay adam beni mi bekleyecek. Beklemezse başkasını işe alırsa bana gerçekten 3 ay maaş mı veriyor. Böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Hatta bana diretti tazminatı vermemek için avukatlarla, muhasebecilerle görüştüm ihbar çektirdim tazminatımı aldım, avukat ve muhasebeciler geldiğinde de 3 ay maaşını alacaksın diye bir şey söylemediler. Konu ile alakalı kanunun maddesini atabilir misinizeğer öylesyse bende öğrenmek isterim.
Tamam hocam araştırdım öyle birşey varmış benim için geçti artık ama aklımda bulunsun.