bir daha birisine laf söylemeden önce iyice anlayın bende biliyorum bootstrap'da gelişmem için css,query öğrenmem gerektiği benim istediğim şey nasıl bir yol izlemem ilk css öğren veya ilk query öğren yada bootstrap çalış onlarıda site yaptıkca öğrenirsin gibi ama sizin hemen egonuz yüzünden aşağılamaya kalkıyorsunuz.
Benim sözüm meclisten dışarı hocam en iyi yol deneme yanılmadır. Diğer türlü kimse sizin öğrenme kapasitenizi bilemez hevesinizi bilemez o yüzden de kimse sizin bir şeyi ne kadar sürede başaracağınızı öğreneceğinizi bilemez. Umarım anlatabilmişimdir. Cümle kurmada biraz yetersizim de genelde devrik cümle çok kurarım ve pek derdimi anlatamam.
Başlamadan önce tamamen öğrenip, öyle başlamak yerine, ihtiyacın olan şeyleri ilerledikçe öğrenmek yazılımdaki en mantıklı şeylerden birisidir. Şöyle ki, hiç kullanmayacağın bir özelliği öğrenirken harcayacağın zamanı çok kullanacağın şeyi yapa yapa, araştıra araştıra kavramak için kullanabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi mesela modal mı yapacaksınız? Modalı nasıl yapabileceğinizi önce düşünün baktınız işin içinden çıkamıyorsunuz. R10'da konu açın google amcaya sorun.